Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Terug
Meledi tekent twee nieuwe huurovereenkomsten op locaties in Tilburg en den Haag
17 juli 2023
Bedrijfsruimte aan de Charles Stulemeijerweg 3 in Tilburg

Meledi, horeca groothandel, breidt haar locaties uit door het tekenen van twee nieuwe huurovereenkomsten met M7 Real Estate in Tilburg en Den Haag.

De bedrijfsruimte aan de Charles Stulemeijerweg in Tilburg betreft circa 2.400 m2 en een buitenterrein van circa 5.000 m2. Dit object is gelegen op het bedrijventerrein Het Laar. Naast de goede bereikbaarheid van dit bedrijvenpark, is deze locatie bekend om de bedrijvigheid en kantoorrijke omgeving.

De locatie gelegen aan de Linge in Den Haag omvat circa 2.800 m2 en het perceel omvat een grootte van circa 7.500 m2. Dit object is gelegen op industrieterrein Forepark in Den Haag en wordt gezien als een aantrekkelijke locatie voor bedrijven door de goede bereikbaarheid via zowel de A12, A4 en het openbaar vervoer.

Maarten Bulstra, consultant Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “"We zijn verheugd Meledi te hebben geadviseerd bij de uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten door twee nieuwe locaties in Tilburg en Den Haag aan te huren. In een krappe markt is deze groei een bewijs van het succes van Meledi en hun commitment om de landelijke aanwezigheid uit te breiden."

Huurder Meledi werd geadviseerd door Savills in het aanhuurproces. Verhuurder M7 Real Estate werd geadviseerd door Naber Bedrijfshuisvesting betreft de locatie in Tilburg en door Frisia Makelaars bij het verhuurtraject voor de locatie Den Haag.

Betrokken panden Charles Stulemeijerweg 3, 5026RS, Tilburg Linge 29, 2491BZ, ’s-Gravenhage
Betrokken organisaties Frisia Makelaars, partner in Dynamis M7 Real Estate Naber Bedrijfshuisvesting Savills
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

M7 Real Estate verkoopt twee bedrijfsruimtes in Den Haag en Tilburg
Wilson Clinics gaat zich vestigen aan het Rhijnspoor 255 in Capelle aan den IJssel
M7 Real Estate verkoopt kantoorgebouw in Zaltbommel