Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Bedrijfsruimte
Terug
Axxor Holding vestigt zich aan de Lingenstraat 4 te Zwolle
24 april 2023
Multifunctionele bedrijfspand Lingenstraat in Zwolle

Axxor Holding heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het multifunctionele bedrijfspand gelegen aan de Lingestraat 4 te Zwolle. De overeenkomst omvat in totaal circa 10.702 m2 v.v.o., bestaande uit circa 9.260 m2 v.v.o. bedrijfsruimte, circa 1.442 m2 v.v.o. kantoorruimte alsmede 50 parkeerplaatsen op het parkeerterrein van het bovengenoemd bedrijfsobject.

Axxor is één van de toonaangevende bedrijven in de productie van papieren honingraat. De productie vindt plaats in Europa (Nederland en Polen) en Amerika (Danville) in eigen beheer ontwikkelde state-of-the-art productielijnen. Hierdoor zijn ze in staat om kleine tot zeer grote volumes te leveren in een constant zeer hoge kwaliteit en tegen een uitstekende prijs met 100% bedrijfscontinuïteit. De verhuurder is Cabot Properties (opgericht in 1986), een in Boston (VS) gevestigde private equity
vastgoedinvesteringsmaatschappij en een toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en exploitant van industrieel vastgoed.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met CBRE.

Betrokken pand Lingenstraat 4, 8028PM, Zwolle
Betrokken organisaties Cabot Properties CBRE TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

M7 verkoopt kantoorgebouw in Best aan particuliere belegger
M7 verkoopt kantoorgebouw in Rijswijk aan ACE Real Estate Investments
Kantoorcomplex in Assen verkocht aan particuliere belegger