Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Crayon B.V. vestigt zich in The Yard gelegen aan de Karspeldreef 8 te Amsterdam
18 juli 2023
Kantoorgebouw The Yard aan de Karspeldreef 8 in Amsterdam

Crayon B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘The Yard’ gelegen aan de Karspeldreef 8 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 604 m2 v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de 8e verdieping alsmede 10 parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrrein.
Het vrijstaande kantoorgebouw ‘The Yard’ is centraal gelegen en biedt vele mogelijkheden zoals een trendy restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. Voor verhuur is er circa 1.128 m2 v.v.o. hoogwaardige kantoorruimte per direct beschikbaar verdeeld over de 6e en 7e verdieping.Crayon B.V. is een wereldwijd IT consultancy en onafhankelijk van software publishers. Zij helpen klanten bij het kiezen van de beste oplossingen om kosten te besparen en groei te stimuleren door het bieden van innovatieve oplossingen met behulp van software, cloud toepassingen, data en AI.
De belangen van de eigenaar Merin, werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Betrokken pand Karspeldreef 8, 1101CJ, Amsterdam
Betrokken organisaties Cushman & Wakefield Merin TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
Metroprop koopt twee winkelpanden in Alkmaar en Nijmegen
CityLink verhuurt ca. 6.424 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan Blue Water Shipping B.V. in Ridderkerk