Vastgoeddata Nederland
Algemeen
Terug
Ons Brabants Vastgoed Gezelschap gestart op historische locatie
18 maart 2024
Het oprichtingsbestuur van OnsBVG op het dak van de Sint Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch

Recent is op het dak van de Sint Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch, Ons Brabants Vastgoed Gezelschap opgericht. Dit onder toeziend oog van een notaris uit eigen gelederen: Aukje van Griensven (AKD).
Het oprichtingsbestuur van OnsBVG bestaat uit Annette Pasveer van VolkerWessels (voorzitter), Jan Hein Janssens van Wakker Architecten (secretaris), Michiel van Summeren van Cornelissen aannemingsbedrijf (Penningmeester), Bianca Prevoo van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling (algemeen bestuurslid) en Ward de Bruijn van de Gemeente Eindhoven (algemeen bestuurslid). De vereniging is ontstaan vanuit een groep alumnileden van Brabants Goed. OnsBVG wil de bestaande cohesie binnen de Brabantse vastgoedbranche op senior niveau borgen en verbeteren. Daarnaast voorziet OnsBVG in de groeiende behoefte naar een netwerkorganisatie met ervaren vakgenoten.

Voor het eerst in de 800 jarige historie van de Sint Janskathedraal is er op het dak een stichting opgericht; voor het nieuwe vastgoedgezelschap een passende locatie in de Brabantse hoofdstad. Onder het toeziend oog van de restaurerend aannemer Nico de Bont beklommen de nieuwe leden, de voor-publiek-toegankelijk-gemaakte steiger en waren getuige van het memorabele moment. Met de keuze voor deze bijzondere plek draagt OnsBVG ook financieel bij aan de restauratie van het Nationaal Monument. Het zien van de waarde van het verleden past bij de leden van OnsBVG. Een bevlogen club mensen die zich inzet voor de toekomstige vastgoed ontwikkelingen in Brabant.

Betrokken pand Torenstraat 18, 5211KK, 's-Hertogenbosch
Betrokken organisaties AKD BPD Ontwikkeling Gemeente Eindhoven VolkerWessels
Bron BPD Ontwikkeling
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

400 nieuwe woningen in Havenmeesterskwartier in Arnhem
Ondertekening intentieovereenkomst gebiedsontwikkeling Zuukerenk
Start bouw sociale huurwoningen op 't Veen in Hattem