Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug
Boreal IM verhuurt DC Seinehaven van ca. 16.000 m² aan De Rijke
17 januari 2024
DC Seinehaven gelegen aan de Shannonweg 68-70 in Botlek Rotterdam

Het moderne XXL distributiecomplex DC Seinehaven gelegen aan de Shannonweg 68-70 te Botlek Rotterdam is recentelijk verhuurd aan De Rijke Warehousing B.V.

De Rijke huurt het volledige DC ter grootte van ca. 16.000 m² v.v.o., bestaande uit circa 13.701 m² warehouse, circa 1.762 m² mezzanine, circa 462 m² kantoorruimte & circa 40 m² overige ruimte alsmede 30 parkeerplaatsen.

Na deze verhuurtransactie met De Rijke is er in DC Seinehaven nog 1 unit per direct beschikbaar voor de verhuur, het betreft nog ca. 9.100 m² warehouse & kantoorruimte.

Over de Rijke Group
De Rijke Group werd opgericht in 1945 en richt zich op het leveren van integrale logistieke oplossingen, bestaande uit transport, warehousing en value added logistics middels haar netwerk van eigen vestigingen en middelen in Europa en het Midden-Oosten.

DC Seinehaven is zeer gunstig gelegen op Distripark Botlek, nabij Waalhaven en de Eemhaven, in het kloppende hart van het Rotterdamse havengebied. Vanwege de directe aansluiting op de A15 zijn de verbindingen met het achterland uitstekend.

De Mik Real Estate Partners B.V. heeft, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, verhuurder Boreal IM commercieel geadviseerd bij deze transactie, Houthoff trad op als juridisch adviseur.

Betrokken pand Shannonweg 68-70, 3197LH, Botlek Rotterdam
Betrokken organisaties Boreal IM Cushman & Wakefield De Mik Real Estate Partners Houthoff
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Hunter Douglas Europe huurt kantoorruimte in kantoorgebouw Five55
Prologis verwerft 20.217 vierkante meter voor warehouse op Prologis Park Veghel DC2
De Vries Hallum tekent een langdurige huurovereenkomst op Prologis Park Veghel DC1 om Nederlandse uitbreiding mogelijk te maken