Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug
Rob Hermsen naar Colliers in Eindhoven
3 juni 2024
Rob Hermsen

Rob Hermsen (39) start op 1 juni als City Lead Eindhoven bij vastgoedadviseur Colliers. Hij wordt verantwoordelijk voor het regionale team dat vastgoedadviezen geeft aan zowel kantooreigenaren als kantoorhuurders. Daarnaast is hij het gezicht in de markt voor opdrachtgevers in zuidelijk Nederland.

Rob heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Zo werkte hij onder andere bij CBRE, Rockspring en JLL. In zijn laatste rol als Head of Acquisitions bij Next Level Development stuurde hij het consultancyteam aan dat investeerders begeleidt bij de aankoop van vastgoed. Hij studeerde Real Estate Studies aan de Fontys University of Applied Sciences en heeft een MA Real Estate & European Planning van de University of West of England.

“Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in Eindhoven en omgeving. Daarom blijven wij investeren in mensen met lokale marktkennis en ervaring,” zegt Dirk Bakker, CEO. “Samen met onder andere Birgitta Padberg in de regio Rotterdam en Alexander Kimmel in Amsterdam zorgen we ervoor dat wij overal de juiste mensen kunnen inzetten.

Betrokken organisatie Colliers
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Robin Swane wordt Head of ESG bij Colliers
Hotel Atlantis verkocht aan Highland Group
Zorgsector verder in het nauw door hoge inflatie