Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Emma Sleep opent winkel Utrechtsestraat Amsterdam
8 februari 2024
Winkelruimte in de Utrechtsestraat 136-138

Emma Sleep opent binnenkort haar eerste winkel in Amsterdam. Het bekroonde slaapmerk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Villa Betty voor de huur van 187 m2 winkelruimte en 132 m2 additionele ruimte in de kelder. De winkel is gelegen aan de Utrechtsestraat 136 – 138.

Emma zal de winkelruimte volledig verbouwen en inrichten naar eigen innovatief concept, waarin het bieden van een eersteklas winkelervaring aan bezoekers centraal staat. In de winkel zal het gevarieerde en uitgebreide assortiment aan producten getoond worden en kunnen bezoekers deskundig advies krijgen van slaapspecialisten. Daarnaast wordt de unieke technologie achter de producten gedemonstreerd en kunnen klanten het comfort van Emma-producten zelf ervaren. De officiële opening van de winkel vindt naar verwachting plaats in het 2e kwartaal van dit jaar.

De opening in Amsterdam weerspiegelt de aanhoudende groei en ambitie in Europa van het merk. Eerder opende Emma succesvolle fysieke winkels in zowel Eindhoven als Leidschendam.

CBRE adviseerde verhuurder in deze transactie.

Betrokken pand Utrechtsestraat 136-138, 1017VT, Amsterdam
Betrokken organisaties CBRE Villa Betty
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Van Stapele Koekmakerij huurt nieuwe winkelruimte in Amsterdam
Winkelpand in Nijmegen verkocht aan Lumina Vastgoed
Hunter Douglas Europe huurt kantoorruimte in kantoorgebouw Five55