Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug
Colliers breidt hotelteam uit
1 februari 2024
Nieuwe vastgoedadviseurs hotelteam Eddie Koppies en Diana Bizna

Diana Bizna en Eddie Koppies zijn gestart bij vastgoedadviseur Colliers in het hotelteam. Zij zijn verantwoordelijk voor het succesvol begeleiden van de koop en verkoop van hotels.

Zij gaan werken onder leiding van Dré van Leeuwen, die als directeur Capital Markets ook hoteltransacties zal gaan begeleiden.

Diana heeft ruime ervaring in hoteltransacties en werkte onder andere voor Jawa Cres in Nederland en CBRE in Londen. Eddie werkt al meerdere jaren als consultant in de hotelsector.

Jan Hein Simons, directeur Hotels Benelux en Duitsland, zal nauw samenwerken met Dré van Leeuwen en gaat zich verder richten op het uitbouwen van hotelconsultancy en hotel asset management-activiteiten van Colliers.

“Met de uitbreiding en de verdere specialisatie van het hotelteam anticiperen we op de groei van het aantal hoteltransacties de komende jaren”, vertelt Dirk Bakker, CEO en verantwoordelijk voor de hotelafdeling in de EMEA-regio. “Hiermee beschikken we over de juiste mix van talent en ervaring om onze opdrachtgevers steeds uitgebreider van dienst zijn en verder te groeien.”

Betrokken organisatie Colliers
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Winkelcentrum Brazilië Amsterdam volledig verhuurd
Valkering & Co. begeleidt Rijsterborgh Vastgoed B.V. bij verlenging contract aan Stichting Arkin
Tuyen Nguyen nieuwe CFO Colliers Nederland