Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Terug
Cortona Investments verwerft bedrijfsobject in Oosterhout
4 september 2023
Bedrijfsobject aan de Visserijweg 2 in Oosterhout

De aankoop betreft een bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein Weststad in Oosterhout aan de Visserijweg 2. Oosterhout maakt onderdeel uit van West-Brabant, de nummer 3 logistieke hotspot van Nederland.
Het object heeft een metrage van ca. 2.929 m2 bedrijfs- en kantoorruimte en is volledig verhuurd aan het Emoss Mobile Systems. Deze aankoop past goed binnen de investeringsstrategie van Cortona Investments welke gericht is om een duurzame lange termijn portefeuille op te bouwen met light industrial vastgoed. Cortona Investments werd in deze aankoop geadviseerd door Holdinga Matthijssen Kraak (juridisch) en CBRE (technisch). Verkoper Edmond de Rothschild werd commercieel geadviseerd door Savills en juridisch geadviseerd door Lexence.
Cortona Investments is een Nederlandse particuliere belegger die investeert in strategisch gelegen en multifunctionele bedrijfsruimtes nabij stadskernen en uitvalswegen met een value-add karakter. Met een maximale grootte van 5.000 m2 per object zijn de objecten van Cortona Investments geschikt voor alles van opslag en distributie tot productie en last mile delivery.

Betrokken pand Visserijweg 2, 4906CJ, Oosterhout
Betrokken organisaties CBRE Cortona Investments Edmond de Rothschild REIM Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen (HMK Notarissen) Lexence Savills
Bron Cortona Investments
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem
Zorgwekkende impact van reguleringsmaatregelen door Rijksoverheid zorgen voor 13% krimp van huurwoningmarkt
Life Office Utrecht verwelkomt Xplore Group als nieuwe huurder