Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Kantoorruimte
Terug

SCPI Upêka breidt hun portefeuille in Nederland uit met de aankoop van twee gebouwen in Breda, welke middels een sale-and-leaseback transactie zijn verworven. De twee gebouwen omvatten circa 6.100 m2, bestaande uit circa 4.700 m2 light industrial ruimte aan de Tinstraat 12 en circa 1.400 m2 kantoorruimte aan de Tinstraat 7. De objecten bevinden zich recht tegenover elkaar en zijn verhuurd voor een periode van tien jaar aan een marktleider op het gebied van productie en R&D van laboratoriumsystemen.

Marc Albinus, Associate Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “Wij zijn blij dat wij SCPI Upêka hebben kunnen bijstaan bij de verdere uitbreiding van hun Nederlandse vastgoedportefeuille op deze strategische locatie. Wij willen alle betrokken partijen bedanken voor de constructieve samenwerking.”

Koper SCPI Upêka werd bijgestaan door Savills en Aquila Asset Management. AKD adviseerde de koper op juridisch- en notarieel gebied. SGS heeft het technisch due diligence uitgevoerd. Verkoper werd geadviseerd door JLL en DVLP Advocaten (juridisch en notarieel).

Betrokken panden Tinstraat 12, 4823AA, Breda Tinstraat 7, 4823AA, Breda
Betrokken organisaties AKD DVLP Advocaten JLL Savills SGS Search
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan het Australische MacQuarie Asset Management
Savills breidt vastgoedbeheer uit met NSI portefeuille ter grootte van circa 186.000 m²
Real I.S. verhuurt 7.080 m2 in Moerdijk