Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
DHG verhuurt aan LTE laatste kantoorverdieping Waalhaven O.Z. 77 in Rotterdam
2 februari 2024
Kantoorgebouw Dockworks IV in Rotterdam

DHG heeft de laatste 724 m2 kantoorruimte aan de Waalhaven Oostzijde 77 verhuurd aan LTE Netherlands B.V.. Met deze transactie is het pand volledig verhuurd.

LTE is al 10 jaar een gewaardeerde huurder van DHG in een deel van een bestaand bedrijfs-kantoorpand aan de Moezelweg 180 in Rotterdam-Europoort. LTE heeft in de afgelopen 10 jaar een gestage groei doorgemaakt, waardoor ze toe waren aan een volgende stap binnen hun huisvesting. In het pand aan de Waalhaven O.Z. hebben zij een passend onderkomen gevonden. De nieuwe huurrelatie tussen DHG en LTE is aangegaan voor een periode van 10 jaar.

Door deze verhuizing is de locatie aan de Moezelweg 180 binnenkort volledig leeg en kan DHG haar plannen voor herontwikkeling uitvoeren. DHG zal hier een hoogwaardig SMARTLOG distributiecentrum van 8.000 m2 ontwikkelen, waarmee het bedrijf blijft investeren in de groei en ontwikkeling van haar Rotterdamse havenlocaties.

DHG kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van de relatie met LTE en blijft zich inzetten voor hoogwaardige vastgoedoplossingen en ontwikkelingen in heel Nederland.

Over LTE
LTE Netherlands B.V. is een internationale spoorgoederenvervoerder, die onderdeel uitmaakt van het Oostenrijkse LTE Logistics & Transport. LTE vervoert hoofdzakelijk containers, trailers, droge en natte bulk en doet dat in zowel Nederland als Duitsland op eigen licentie; in andere landen werkt LTE samen met het Europese netwerk van LTE-ondernemingen. LTE onderscheidt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid.

Over DHG
DHG is een toonaangevende vastgoedontwikkelaar met een focus op het creëren van hoogwaardige en duurzame vastgoedprojecten. Met een bewezen staat van dienst in het transformeren van industriële gebieden, streeft DHG ernaar waarde toe te voegen aan zowel het vastgoed als de omgeving waarin zij actief is.

Betrokken pand Waalhaven O.z. 77, 3087BM, Rotterdam
Betrokken organisatie David Hart Groep (DHG)
Bron David Hart Groep (DHG)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

TOS verlengt huurovereenkomst Dockworks IV
DHG verhuurt 1.000 m2 kantoorruimte aan Kotug International
DHG ontwikkelt build-to-suit smartlog voor Nijhuis Saur Industries