Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Spring Real Estate adviseert bij het verwelkomen van 3 nieuwe huurders, die in totaal 1.190 m² zullen huren, in de Narita142 te Amsterdam
12 februari 2024
Kantoorgebouw Narita142, gelegen aan de Naritaweg 142-148 in Amsterdam Sloterdijk

Spring Real Estate heeft Amsterdam Realty Partners geadviseerd bij de verhuur van in totaal 949 m² kantoorruimte en een bedrijfsruimte van 241 m² in het kantoorgebouw Narita142, gelegen aan de Naritaweg 142-148 te Amsterdam Sloterdijk.

In dit door groen omgeven en recentelijk duurzaam gerenoveerde kantoorgebouw hebben drie nieuwe huurders hun intrek genomen.

Zo is Reklamebureau.it onlangs de nieuwe huurder geworden van 241 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 174 m² kantoorruimte op de 1e verdieping. Reklamebureau.it is een ervaren communicatiebureau voor profit en non-profit, met sterke expertise in conceptueel denken, vormgeving, content en het opbouwen van langdurige relaties.

Daarnaast zal AUO Display de 555 m² kantoorruimte op de 3e verdieping betrekken, terwijl IQ Select zijn intrek heeft genomen in de 220 m² kantoorruimte op de begane grond. AUO Display Plus is een wereldwijde leverancier van industriële en commerciële displays en IQ Select staat bekend als dé toonaangevende leverancier voor banen in de transportsector.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Reklamebureau.it, AUO Display en IQ Select veel succes op hun nieuwe locatie!

Betrokken pand Naritaweg 142-148, 1043CA, Amsterdam
Betrokken organisatie Spring Real Estate
Bron Spring Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 220 m² kantoorruimte in Amsterdam
Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 555 m² kantoorruimte in Amsterdam
Spring Real Estate adviseert bij de verkoop van circa 570 m² winkelruimte in Oud-Beijerland