Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug

Eversheds Sutherland heeft de commerciële vastgoedpraktijk versterkt met de aanstelling van Berend Zwart als partner in het Amsterdamse kantoor. Berend zal nauw zal samenwerken met de vastgoedpartners Natascha Geraedts (bestuurs- en omgevingsrecht) en Max van Drunen (vastgoednotaris).

Berend heeft 20 jaar ervaring als advocaat in commercieel vastgoed. Hij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, projectontwikkeling, bouw en huur. Daarnaast treedt hij regelmatig op in geschillen en (internationale) arbitrages op deze vakgebieden. Berend is onder meer betrokken geweest bij de ontwikkeling en acquisitie van de World Trade Centers in Amsterdam en Utrecht en de Markthal in Rotterdam.

Thera Adam van Straaten, Senior Office Partner Nederland: "Berend brengt een schat aan ervaring en kennis mee. Zijn toevoeging zal ons helpen onze zichtbaarheid te vergroten en ons aanbod uit te breiden in Nederland en internationaal."

James Trafford, Partner en Co-Head of Global Real Estate and Planning: "We zijn verheugd over Berend's komst. Zijn ervaring zal onze vastgoedactiviteiten in Nederland een boost geven."

Berend Zwart: "De vastgoedafdeling van Eversheds Sutherland Nederland, waarvan ook een vastgoednotariaat en een bestuurs- en omgevingsrecht team deel uitmaken, is van topkwaliteit. Ik ben ontzettend blij om mij daarbij aan te sluiten en om mijn klanten bij Eversheds Sutherland volledig geïntegreerde juridische diensten te kunnen bieden; van planontwerp tot en met juridische levering.”

Over Eversheds Sutherland
Eversheds Sutherland is een wereldwijd top 10 advocatenkantoor met meer dan 3.000 advocaten in meer dan 70 kantoren verspreid over ruim 30 landen. Het kantoor biedt juridische diensten aan een diverse cliëntenkring, variërend van kleine bedrijven tot de grootste multinationals.

Betrokken organisatie Eversheds Sutherland
Bron Eversheds Sutherland
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

JCI verkoopt kantoor en opslagruimte aan Pieter Zeemanweg 16 in Dordrecht
Flexx Investments koopt het kantoorgebouw aan het Trapezium 300-340 te Sliedrecht
Kroonenberg Groep verhuurt aan Nike in Zuidplein