Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Terug
DHG koopt bedrijfspand in de Rotterdamse Waalhaven
6 oktober 2023
Bedrijfspand aan de van Veenendaalweg 5 in Rotterdam

DHG heeft onlangs het bedrijfspand aan de van Veenendaalweg 5 in Rotterdam gekocht. Het pand is verworven van een particuliere belegger.

Het bedrijfspand is gelegen in de Rotterdamse Waalhaven waar DHG van oudsher erg actief is en ligt naast de van Veenendaal 11-17 welke DHG eerder dit jaar aankocht. Het bedrijfspand bestaat uit 2.400 m² warehouse, 80 m² kantoor en 1.435 m² buitenterrein. Het pand staat op dit moment leeg en is beschikbaar voor de verhuur.
Deze aankoop is voor nu een mooie toevoeging aan de beleggingsportefeuille van DHG maar de locatie is ook zeer geschikt voor toekomstige herontwikkeling.
Over DHG
DHG heeft sinds 2015 ruim 1,3 miljoen m² aan distributiecentra volgens het SMARTLOG concept gerealiseerd. Op dit moment is circa 300.000 m² SMARTLOG in aanbouw op verschillende locaties in Moerdijk, Roosendaal, Rotterdam en Zaandam. Daarnaast heeft DHG een beleggingsportefeuille van bedrijfspanden in Nederland en participeert zij in bedrijven. Sinds begin 2023 heeft DHG een eigen energiebedrijf TwoZero waarmee zij haar eigen zonneparken exploiteert om haar huurders nog beter te kunnen faciliteren.

Betrokken pand Van Veenendaalweg 5, 3088HG, Rotterdam
Betrokken organisatie David Hart Groep (DHG)
Bron David Hart Groep (DHG)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

DHG verhuurt 10.363 m2 aan van Veenendaalweg in de Rotterdamse Waalhaven
DHG haalt groene lening van € 625 miljoen op voor de financiering van haar SMARTLOG portefeuille
DHG verlengt huurovereenkomst met Vollers voor 80.000 m2 terminal in Amsterdam