Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
De gemeente Rotterdam huurt kantoorruimte in woon-werkgebied Little C
15 december 2022
Kantoorgebouw The Clark Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in het populaire woon-werkgebied Little C. Het gaat om 1.100 m2 in kantoorgebouw The Clark aan de Karl Weisbardstraat 221-241 verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. De overeenkomst omvat daarnaast acht parkeerplaatsen in de onderliggende stallingsgarage. In het pand, direct naast het Erasmus MC, gaan diverse zorginstellingen met elkaar samenwerken. Deze samenwerking wordt de komende tijd verder vormgegeven.
De transactie is in opdracht van de verhuurder door Parc Makelaars BV tot stand gebracht in collegialiteit met De Mik bedrijfshuisvesting. Molenaar Bedrijfshuisvesting heeft opgetreden namens de huurder.
Little C valt op
Little C was in 2021 de grote winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs. Vooral de karakteristieke gebouwen in combinatie met de levendige groene straatjes en het horecapleintje maken worden geprezen.
Het gebied heeft zich ontwikkeld tot een levendige en ondernemende community met onder andere Familiehuis Daniel Den Hoed, Old Scuola, Kula, Frame offices en expositieruimte Weisbard.
Divers aanbod van hoogwaardig kantoorruimte
In Little C zit in totaal ruim 6000 m2 kantoorruimte. Het aanbod is divers, van kleinere serviced offices vanaf 20 m2 met flexibele huuropties (via Frame Offices) tot volledige kantoorvloeren van ca. 600 m2 die naar eigen inzicht in te richten zijn. De kantoren zijn in 2022 opgeleverd en voorzien van verwarming en koeling d.m.v. plafondunits en van een computervloer, en hebben daarmee energielabel A.
Frame Offices – onlangs uitgebreid met 2 extra verdiepingen in kantoorgebouw The Scott – biedt naast gemeubileerde kantoorruimte ook flexwerkplekken, meeting
rooms en coworking places.
Centraal in Rotterdam
De locatie, direct naast het Erasmus MC is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer. Metrostations Coolhaven en Dijkzigt bevinden zich op enkele minuten loopafstand en met de toekomstige HOV halte naast de deur is er een directe verbinding met Rotterdam Centraal en Zuidplein.

Betrokken pand Karl Weisbardstraat 221-241, 3015GM, Rotterdam
Betrokken organisaties De Mik Real Estate Partners Gemeente Rotterdam Molenaar Bedrijfshuisvesting Parc Makelaars
Bron Parc Makelaars
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Studio Flabbergasted huurt kantoorruimte in Rotterdam
Ondanks marktuitdagingen starten RED Company en Redevco vol vertrouwen met de bouw van The BaanTower in Rotterdam
CANDID verlengt huidige huurovereenkomst aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam