Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Kroonenberg Groep verhuurt aan Cupra in Quartz Amsterdam
21 december 2023
Ondertekening huurovereenkomst voor Quartz Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Pon Direct Retail BV voor een langjarige huurovereenkomst voor de winkelruimte gelegen op de begane grond van Quartz aan de Buitenveldertselaan 80 te Amsterdam. Het gehuurde betreft een winkelruimte van circa 300 m².

Quartz maakt onderdeel uit van Q Residences. Dit complex, dat een oppervlakte bestrijkt van 27.600 m² bestaat uit een plaza en twee woongebouwen: het middelhoge Qube en het hoge, zwierige Quartz. Naast de 248 appartementen die in het project zijn gerealiseerd, zijn op de begane grond commerciële ruimten gerealiseerd. In de commerciële ruimte onder Quartz zal nu CUPRA zich vestigen.

CUPRA is een zelfstandig, Spaans merk met een geheel eigen identiteit. CUPRA bewijst dat elektrisch en hybride rijden de adrenaline een krachtige boost geeft. Zij richten zich met hun auto’s op de autoliefhebber die duurzaam wil zijn. Die de energie wil voelen en onvergetelijk rijplezier wil beleven. In deze CUPRA garage ervaart de consument de ultieme CUPRA experience.

Kroonenberg Groep werd bij de verhuur bijgestaan door KroesePaternotte.

Betrokken pand Buitenveldertselaan 80, 1081AB, Amsterdam
Betrokken organisaties KroesePaternotte Kroonenberg Groep
Bron Kroonenberg Groep
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kroonenberg Groep verhuurt aan Coffee District en GP Experience in Qube Amsterdam
Siebel Juweliers huurt winkelruimte in Winterswijk
Achmea Dutch Retail Property Fund verhuurt Kalverstraat 184 aan Lovisa