Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Terug
Sagax koopt volledig verhuurd bedrijfscomplex in Hoogvliet van BPI Vastgoed
10 januari 2023
Bedrijfscomplex aan de Schrijnwerkerstraat 30 in Hoogvliet-Rotterdam

BPI Vastgoed heeft onlangs het bedrijfscomplex gelegen aan de Schrijnwerkerstraat 30 in Hoogvliet verkocht aan Sagax. Het object is gelegen op een perceel van ca. 6.800 m² grond en bestaat uit ca. 4.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte met buitenterrein. Het complex zal grotendeels worden gerenoveerd en verduurzaamd door de verkoper. Spie Nederland B.V. heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor het gehele complex.
Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. De Nederlandse portefeuille omvat ruim 600.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 125 objecten.
De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 782 objecten met een vloeroppervlakte van 4.036.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.
De Mik Real Estate Partners adviseerde verkoper bij de onderhandeling van de nieuwe huurovereenkomst en bij de verkoop transactie. Sagax werd juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff.

Betrokken pand Schrijnwerkerstraat 30, 3194AE, Hoogvliet Rotterdam
Betrokken organisaties De Mik Real Estate Partners Sagax Nederland SPIE Nederland
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Locatie Basic Fit aan de Ter Steeghe Ring 47 te Zwijndrecht verkocht
Boreal IM verhuurt DC Seinehaven aan Neele-Vat Warehousing B.V.
Schouten Group huurt Laan van Londen 140 te Dordrecht