Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Stadshart Amstelveen verwelkomt drie nieuwe merken als onderdeel van de vernieuwing
11 maart 2024
De AMAC winkel aan het Binnenhof 62 in Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen kondigt een reeks nieuwe openingen aan in maart, waarmee het winkelgebied nog aantrekkelijker wordt voor jong en oud. Hoewel AMAC verhuist en LOU VE Boutique vernieuwt, is Throwback Vintage een nieuwe toevoeging. Deze veranderingen zijn een onderdeel van de veelbelovende transformatie die Stadshart Amstelveen doormaakt.

LOU VE Boutique: Een mooie heropening op 7 maart
Voorheen bekend als de NA-KD boutique, is LOU VE Boutique herboren als eigen merk onder leiding van eigenaresse, Marlou Klinkenberg. Deze unieke boetiek biedt niet alleen betaalbare mode, maar ook een uitgebreide collectie van My Jewellery sieraden en het exclusieve merk Vedder & Vedder. Met regelmatig wisselende kledingcollecties is LOU VE Boutique een aanwinst in Stadshart Amstelveen. De opening werd gevierd met een feestelijke borrel en DJ op 7 maart van 16:00 tot 20:00 uur op Rembrandthof 40. Klanten die €30 of meer besteden, maakten kans op een exclusieve goodiebag.

AMAC: Alles voor Apple-enthousiastelingen
Op 9 maart om 9:30 uur opende AMAC haar vernieuwde deuren op Binnenhof 62. De verhuizing markeerde niet alleen een fysieke verandering, maar ook de overgang van Apple premium reseller naar Apple Premium Partner. Met een volledig nieuw concept en een lichtere inrichting bood de ruimere winkel niet alleen een uitgebreider assortiment, maar ook de mogelijkheid voor on-site reparaties. AMAC verwelkomde enthousiaste Apple-liefhebbers met een speciale deal op de openingsdag.Meer informatie is te vinden op de website van AMAC.

Throwback Vintage: Terug in de tijd, vooruit in stijl
Binnenkort opent Throwback Vintage zijn deuren op Rembrandthof 5, naast de Bijenkorf, en introduceert daarmee een nieuw vintage concept in Stadshart Amstelveen. De lancering staat gepland voor 15 maart. Deze unieke winkel, gerund door de gepassioneerde broers Borek en Milan, combineert stijl met duurzaamheid en brengt een eerbetoon aan de iconische 90's stijl. Met zorgvuldig geselecteerde items van merken zoals Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Carhartt en Dickies, biedt Throwback Vintage een reis door de tijd met unieke vintage vondsten. De opening van de winkel is een passende toevoeging, waarbij respect voor het verleden de basis vormt voor een duurzame toekomst, geheel in lijn met de duurzame visie van Stadshart Amstelveen.

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti en Nespresso. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op de website, Facebook en via Instagram.

Betrokken panden Binnenhof 62, 1181ZJ, Amstelveen Rembrandthof 40, 1181ZL, Amstelveen
Betrokken organisaties Gemeente Amstelveen Unibail-Rodamco-Westfield
Bron Unibail-Rodamco-Westfield
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Pandora breidt uit met vernieuwd concept in Stadshart Amstelveen
Uitbreiding Rembrandthof: eerste resultaat van intensieve samenwerking in verlevendiging Stadshart Amstelveen
25 jaar Stadshart Amstelveen: Een mijlpaal in winkelen, eten en genieten