Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend met Hunter Douglas Europe B.V. voor de huur van circa 3.113 m² kantoorruimte verdeeld over de 4e, 17e en 18e verdieping van kantoorgebouw Five55 in Rotterdam.
Five55 is een kantoorgebouw van 27 verdiepingen aan de Blaak 555 in het hart van de stad. Een ware eyecatcher aan de buitenkant en van binnen volledig gerenoveerd. Hierdoor voldoen de kantoorverdiepingen volledig aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. Door de centrale en prominente locatie in de stad bieden de kantoorvloeren fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam zoals bijvoorbeeld de Erasmusbrug en de Markthal.
Over Hunter Douglas
Hunter Douglas is wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (bekend van Luxaflex) en een vooraanstaand producent van bouwproducten. Hun kracht is het vermogen om innovatieve, hoogwaardige eigen producten te ontwikkelen die te vinden zijn in miljoenen huizen en commerciële gebouwen over de gehele wereld.
Hunter Douglas heeft voor Five55 gekozen wegens de ligging en bereikbaarheid met auto en OV alsmede de moderne uitstraling van het gebouw en de lichte kantoorvloeren met prachtig uitzicht.
Cromwell werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Real Estate Partners B.V. in collegiale samenwerking met CBRE belast met de verhuur. Hunter Douglas werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Betrokken pand Blaak 555, 3011GB, Rotterdam
Betrokken organisaties CBRE Cromwell Property Group Cushman & Wakefield De Mik Real Estate Partners
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Windt Le Grand Leeuwenburgh huurt kantoorruimte in kantoorgebouw Five55
DIC Asset AG kondigt oplevering aan van baanbrekend logistiek vastgoed in Nederland
Cortona Investments sluit sale- and leaseback transactie in Nieuwegein