Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Sungrow Benelux B.V. breidt uit in kantoorgebouw De Henri
28 februari 2024
Kantoorgebouw De Henri gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 210-212 in Amsterdam

Sungrow Benelux B.V. heeft haar huidige kantoorruimte in het kantoorgebouw De Henri gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 210-212 te Amsterdam uitgebreid met circa 798,8 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 9 parkeerplaatsen. In totaal huurt Sungrow Benelux B.V. circa 1.212,8 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de gehele eerste verdieping alsmede 14
parkeerplaatsen.

Door de uitbreiding van Sungow Benelux B.V. is er nog circa 3.311 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. De 3e en 4e verdieping van ‘De Henri’ zijn goed te combineren met de 3e en 4e verdieping van de naastgelegen nieuwbouwontwikkeling ‘Orato’ welke eveneens in eigendom is van Zadelhoff. Hierdoor kan vrijwel ieder gewenst metrage gehuurd worden!

Sungrow Power Supply Co., Ltd. ("Sungrow") is al 4 jaar op rij het meest financieel betrouwbare omvormermerk en als enige omvormermerk 100% bankable. Sungrow was al een bekende binnen ‘De Henri’ en heeft, door haar sterke groei, nu een mooie stap kunnen maken. Verhuurder Zadelhoff is dan ook verheugd om de groei van deze huurder te kunnen faciliteren.

TREC is als verhuurmakelaar verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze huurtransactie/uitbreiding. De belangen van Sungrow Benelux B.V. werden behartigd door Huurconsult.

Betrokken pand H.J.E. Wenckebachweg 210-212, 1096AS, Amsterdam
Betrokken organisaties Huurconsult TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Sungrow Benelux B.V. huurt kantoorruimte in De Henri
Karl Lagerfeld vestigt zich aan de Herengracht 184 te Amsterdam
Levitudo koopt bedrijfscomplex in Zevenaar