Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Kantoorgebouw The Mayor in Zwolle volledig verhuurd
13 mei 2024
Kantoorgebouw The Mayor in Zwolle

Kantoorgebouw The Mayor is binnen 3 jaar tijd volledig verhuurd dankzij de verlenging en uitbreiding van huurder Zonneplan.

In de afgelopen periode hebben diverse huurders, zoals Arcady, Cobra CRM, Wehkamp en Zonneplan gekozen om zich te huisvesten in 'The Mayor'. De laatstgenoemde huurder heeft nu een huurovereenkomst gesloten voor ruim 4.800 m2, dit is zowel een verlening als een uitbreiding van het huidige contract. Deze transactie markeert voor verhuurder Lenferink Groep een mijlpaal, het gebouw aan de Burgermeester Roelenweg 13 in Zwolle is nu volledig verhuurd. Tijdens deze transactie werd Lenferink Groep commercieel bijgestaan door CBRE Zwolle.

'The Mayor' heeft een totale oppervlakte van 17.000 m² en is oorspronkelijk gebouwd in 2008 voor Zilveren Kruis Achmea, die het gebouw eind 2019 hebben verlaten. Dankzij een grondige verbouwing van de begane grond en de toevoeging van faciliteiten zoals een gezamenlijk vergadercentrum, informele zitjes en een bedrijfsrestaurant voldoet het kantoorgebouw aan de hedendaagse eisen van huurders.

Het kantoorgebouw 'The Mayor' ligt tussen de historische binnenstad en de autosnelweg (A28), waardoor het goed bereikbaar is.

Verhuurder Lenferink Groep werd bij het verhuren van The Mayor in collegialiteit commercieel geadviseerd door CBRE en Kroese&Tempert en technisch door Solide Vastgoed Beheer B.V.

Betrokken pand Burgemeester Roelenweg 13, 8021EV, Zwolle
Betrokken organisaties CBRE KroeseTempert Bedrijfsmakelaars Lenferink Groep Solide Vastgoed Beheer
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

3.500 m² verhuurd in The Mayor in Zwolle
DIC Asset AG kondigt oplevering aan van baanbrekend logistiek vastgoed in Nederland
Cortona Investments sluit sale- and leaseback transactie in Nieuwegein