Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug
Dunavast Gouwestaete B.V. koopt hoofdkantoor Centric in Gouda
1 mei 2024
Hoofdkantoor van Centric aan de Antwerpseweg 8 in Gouda

Dunavast Gouwestaete B.V. koopt het hoofdkantoor van Centric gelegen aan de Antwerpseweg 8 in Gouda aan. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 15.500 vierkante meter en wordt volledig verhuurd aan Centric. Dunavast betaalde €23.955.000 voor het object.

Het kantoor gelegen aan de Antwerpseweg 8 bevindt zich in het Spoorzone gebied en biedt door zijn aantrekkelijke ligging richting het centrum van Gouda ook een gunstig potentieel voor toekomstige ontwikkeling richting woningbouw. Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A en is gebouwd in 2008. Het pand is langdurig en volledig verhuurd aan Centric, een bekend en gevestigd technologiebedrijf dat sinds de oplevering van het kantoor haar intrek heeft op deze locatie. Centric is opgericht in 1992 en het bedrijf heeft sindsdien (inter)nationaal een welbekende naam opgebouwd en telt momenteel meer dan 3.700 werknemers verspreid over 10 landen.

CBRE heeft verkoper Forma Real Estate Funds zowel commercieel als technisch bijgestaan in deze transactie, terwijl Dentons Europe LLP de juridische bijstand voor de verkoper verzorgde. Dunavast Gouwestaete B.V. werd commercieel bijgestaan door Basis Bedrijfshuisvesting, juridisch door Habraken Rutten Advocaten, en technische inspecties werden uitgevoerd door SGS Intron B.V.

Betrokken pand Antwerpseweg 8, 2803PB, Gouda
Betrokken organisaties Basis Bedrijfshuisvesting CBRE Dentons Dunavast Forma Real Estate Funds Habraken Rutten Advocaten
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

P3 koopt 66.160 m² distributiecentrum in ontwikkeling in Emmen
De Oudendal Groep uit Leiden verhuurt monumentaal pand aan de Endegeesterstraatweg op Landgoed Endegeest aan The Breathwork Coach
Winkelpand in Nijmegen verkocht aan Lumina Vastgoed