Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

NSI heeft twee huurovereenkomsten gesloten met Cradle Bio en Threat Fabric voor ruim 1.400 m² in HNK Amsterdam Sloterdijk, aan de Radarweg 60 in Amsterdam. Hiermee is het gebouw voor 96% verhuurd.
Cradle Bio is een biotech start-up die generatieve AI gebruikt om wetenschappers te ondersteunen in het ontwerpen en ontwikkelen van eiwitten. Het bedrijf opent hun nieuwe kantoor van circa 775 m² op de vijfde verdieping van het gebouw. Threat Fabric zorgt voor een veilige en frictieloze online customer journey door informatie over dreigingen, gedragsanalyses en fraude-indicatoren te integreren. Zij huren ongeveer 650 m² op de derde verdieping.

Vernieuwd HNK concept

In september is HNK Amsterdam Sloterdijk geopend. Dit is de eerste HNK locatie die volledig aansluit bij de nieuwe visie van het flexibele kantoorconcept, waarbij alles draait om hospitality, duurzaamheid, well-being en gemak. In het interieurontwerp van deze locatie staan duurzame keuzes centraal en zijn er faciliteiten toegevoegd die de verschillende manieren van werk faciliteren en stimuleren, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een bibliotheek met open haard, een podcast studio, wellnessruimte en een uitgebreid restaurant met bar.

Op dit moment zijn er nog turn-key kantoorruimtes beschikbaar op de vierde (circa 300 m² en 350 m²) en vijfde (circa 710 m²) verdieping van het gebouw.

NSI werd bij de verhuur begeleid door CBRE, Cushman & Wakefield en 1530 Real Estate.

Betrokken pand Radarweg 60, 1043NT, Amsterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate CBRE Cushman & Wakefield NSI
Bron NSI
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

DIC Asset AG kondigt oplevering aan van baanbrekend logistiek vastgoed in Nederland
Cortona Investments sluit sale- and leaseback transactie in Nieuwegein
M7 verkoopt kantoorgebouw in Breda aan particuliere belegger