Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Woonruimte
Terug
Altera Vastgoed verkoopt woningcomplex Valkenswaard
24 augustus 2023
Woningcomplex in het centrum van Valkenswaard

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft een portefeuille bestaande uit 49 eengezinswoningen verkocht aan Vastwas. Het betreft woningen gelegen in het centrum van Valkenswaard, nabij diverse voorzieningen. De woningen hebben allemaal een groen label en zijn voorzien van zonnepanelen.
Erwin Wessels, CIO Altera: “De woningportefeuille van Altera maakt een duurzame groei door gericht op de wensen van al onze stakeholders. Met de verkoop van de 49 woningen geven we verder invulling aan de verjonging van de portefeuille. De opbrengst uit de verkoop wordt aangewend om het woningfonds verder in lijn te brengen met de gewenste portefeuille structuur. Projecten in aanbouw in onder andere Zaandam, Amstelveen, Utrecht en Leiden zorgen voor een verdere groei van de portefeuille.”

Dirk Wassing, Vastwas: “deze 49 eengezinswoningen liggen op een perfecte locatie in het centrum van Valkenswaard. Op 400 meter loopafstand van alle winkels en voorzieningen. We zijn verheugd deze 49 eengezinswoningen toe te kunnen voegen aan onze groeiende woningportefeuille”.
Altera werd geadviseerd door Capital Value en juridisch begeleid door Dentons. Vastwas werd bijgestaan door Fort Advocaten.

Betrokken organisaties Altera Vastgoed Capital Value Dentons Fort Advocaten Vastwas
Bron Altera Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

P3 koopt 62.300 m² distributiecentrum in ontwikkeling in Herkenbosch
Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen
Rogier Diepeveen gestart als Performance & Valuation Analyst bij Altera Vastgoed