Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
EuroParcs verhuist naar Podium, Amersfoort
1 december 2023
Kantoorgebouw aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst

EuroParcs Group verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. De internationale ontwikkelaar en beheerder van vakantieparken heeft een overeenkomst getekend voor de huur van het voormalige kantoorgebouw van VolkerWessels aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst. De verhuizing stelt EuroParcs in staat invulling te geven aan hun internationale groei- en duurzaamheidsambities.

CEO EuroParcs Group Wouter Vos: “De keuze om Apeldoorn te verlaten was voor EuroParcs niet eenvoudig. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we in Apeldoorn gevestigd geweest. Toch hebben wij deze stap vol overtuiging gemaakt. Het nieuwe pand is toekomstbestendig, duurzaam, goed bereikbaar met het OV en de auto.''

Kantoorgebouw ‘Podium 9’ is gelegen op een strategische en centrale ligging langs de A28 en op loopafstand van NS-station Amersfoort Vathorst. Het gebouw beschikt over ca. 4.800 m2 verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over zes verdiepingen, met 196 parkeerplaatsen. Het pand is volledig duurzaam ontwikkeld en beschikt over een energielabel A+.

EuroParcs is nu nog gevestigd in Apeldoorn en zal voor het einde van het jaar intrek nemen in het gebouw. EuroParcs werd integraal op strategisch, technisch en commercieel gebied door CBRE geadviseerd. Verhuurder werd bijgestaan door Van Gool Elburg.

Betrokken pand Podium 9, 3826PA, Amersfoort
Betrokken organisaties CBRE Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Van Stapele Koekmakerij huurt nieuwe winkelruimte in Amsterdam
Macee huurt kantoorruimte in WTC Arnhem
SD Projecten koopt winkelobject aan Hoofdstraat in Emmen