Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug
Nedcon koopt kantoor Rabobank in Doetinchem
4 juni 2024
Ambachtstraat 4 in Doetinchem

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens Rabobank haar markante kantoorpand te Doetinchem van ca. 5.428 m² verkocht aan Nedcon B.V. Het pand, gelegen op de hoek van de Ambachtstraat 4 en de Terborgseweg 100, 102, 104A en 104B, pal naast het NS- en busstation, zal door Nedcon als hoofdkantoor in gebruik worden genomen.

Het moderne kantoorgebouw, gelegen aan de rand van het centrum, met meerdere verdiepingen is in 2011 in opdracht van Rabobank gerealiseerd. In totaal beschikt het object over 80 parkeerplaatsen, verdeeld over de ondergelegen parkeergarage en het eigen buitenterrein. In de afgelopen jaren heeft het gebouw gediend als kantoor voor de klanten van Rabobank in de “Achterhoek”. Momenteel is een gedeelte van het gebouw verhuurd aan het bedrijf Pincvision.

De koper, het Doetinchemse bedrijf Nedcon B.V., zal na de overdracht van het pand haar huidige locatie op bedrijventerrein Verheulsweide verlaten. Hiermee krijgt het internationaal opererende bedrijf een prominentere plek in het Doetinchemse straatbeeld.

BMV Bedrijfsmakelaars is momenteel actief bezig met het vinden van een nieuw kantoor voor Rabobank. Vanzelfsprekend blijft Rabobank dus in Doetinchem gevestigd.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft Rabobank begeleid bij het tot stand komen van deze transactie. De koper werd geadviseerd door Thoma Post Makelaars Doetinchem.

Betrokken pand Ambachtstraat 4, 7005AM, Doetinchem
Betrokken organisaties BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Rabobank Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Bron BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Fysiotherapiepraktijk in Zetten verkocht
Twin-Aandrijfassen huurt ca. 270 m² aan Impact 71E
HPC breidt uit naar ca. 1.400 m² aan Impact in Duiven