Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
DHG verhuurt 1.000 m2 kantoorruimte aan Kotug International
5 oktober 2023
Dockworks IV aan de Waalhaven Oostzijde 77 in Rotterdam

DHG heeft een volledige verdieping van het kantoorpand Dockworks IV, gelegen aan de Waalhaven Oostzijde 77 te Rotterdam verhuurd aan KOTUG INTERNATIONAL B.V.
Kotug tekende een 5-jarige huurovereenkomst voor de volledige 2e verdieping, van ca. 994 m² kantoorruimte, en 22 parkeerplaatsen. Dockworks IV is een markant kantoorpand met een hoogwaardige maritieme uitstraling gelegen aan de Waalhaven Oostzijde, middenin de Rotterdamse haven.

Dockworks IV heeft een totale oppervlakte van ruim 6.000 m² en is bijna volledig gevuld met bedrijven uit de maritieme-, logistieke- en offshore industrie. Op dit moment is nog een laatste verdieping van 724 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.


Over KOTUG
KOTUG is een toonaangevend maritiem familiebedrijf dat zijn innovatieve sleep- en maritieme diensten wereldwijd aanbiedt. Met duurzame innovaties, gebaseerd op de modernste technologieën en meer dan een eeuw ervaring, biedt het bedrijf een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten aan. Van het ontwerpen, bouwen, charteren en exploiteren van schepen tot het opleiden van mensen en het leveren van innovatieve consultancy diensten. KOTUG is actief in Europa, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied en blijft haar activiteiten wereldwijd op een duurzame manier uitbreiden. Voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Betrokken pand Waalhaven O.z. 77, 3087BM, Rotterdam
Betrokken organisatie David Hart Groep (DHG)
Bron David Hart Groep (DHG)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

TOS verlengt huurovereenkomst Dockworks IV
DHG verhuurt aan LTE laatste kantoorverdieping Waalhaven O.Z. 77 in Rotterdam
DHG haalt groene lening van € 625 miljoen op voor de financiering van haar SMARTLOG portefeuille