Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Nieuwe huurders en huurverlengingen in wijkwinkelcentrum Brouwhorst
24 oktober 2023
Wijkwinkelcentrum Brouwhorst in Helmond

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft een langjarige huurovereenstemming bereikt met Primera voor wijkwinkelcentrum Brouwhorst in Helmond. Primera huurt in totaal 217m² aan de Brouwhorst 44 en opent feestelijk haar deuren op 28 oktober a.s. Naast de Primera gaat ook SpareRib Express medio december open na het vinden van een nieuwe franchiser.

Met Brilmij groep B.V. is verplaatsing en uitbreiding naar 138m² van de winkelruimte overeengekomen aan het middenplein Brouwhorst 27. De deuren van de nieuwe winkelruimte worden 15 december geopend. Met de Poolse Delicatessen winkel Biedroneczka aan de Brouwhorst 31 (oppervlakte van 387m²) is eveneens een langjarige huurverleninging overeengekomen. .

Erwin Wessels, CIO Altera: “De afgelopen periode hebben we met bestaande en nieuwe huurders langjarige huurovereenkomsten kunnen afsluiten en zijn uiteraard blij met het vertrouwen in het winkelcentrum. . Met een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners is Brouwhorst goed gepositioneerd.”

Over
Winkelcentrum Brouwhorst is een niet overdekt wijkwinkelcentrum dat gebouwd is in 1987 (deels gerenoveerd in 2015) en bestaat uit zes blokken. Brouwhorst heeft een totaal oppervlak van circa 7.134 m² BVO met goede gratis parkeervoorzieningen. Het centrum heeft een mix van nationale en lokale retailers waaronder twee supermarkten (Albert Heijn en Jumbo), vers speciaalzaken, retail op het gebied van persoonlijke verzorging, aangevuld met eetgelegenheden en (zorg)dienstverleners.
Voor deze verhuurtransacties werd Altera bijgestaan door Verschuuren & Schreppers en Colliers Property Management. Het vastgoedbeheer van Brouwhorst wordt gedaan door Colliers international.

Betrokken pand Brouwhorst 14, 5704EH, Helmond
Betrokken organisaties Altera Vastgoed Brilmij Groep Colliers Property Management Primera Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis
Bron Altera Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Altera voegt Rudy Verstappen toe aan het management team en benoemt Thijs Guinee tot Research Manager
HEMA breidt uit op het Gouweplein in Waddinxveen
Janneke Pruijsen gestart als Manager ESG bij Altera Vastgoed