Vastgoeddata Nederland
Ontwikkeling
Kantoorruimte
Woonruimte
Terug

De gemeente Eindhoven heeft B-Right Urban Living de vergunning verleend voor de bouw van 2.400 m2 kantoorruimte en 75 huurwoningen in het sociale en middenhuursegment. Het complex, dat gebouwd zal worden aan de Noord-Brabantlaan, tegenover het iconische Evoluon, zal na oplevering onder andere plaats bieden aan het hoofdkantoor van Mosaic World.

Projecten van B-Right Urban Living zijn herkenbaar aan de slimme mix van werken en wonen in combinatie met gemeenschappelijke ruimtes. Ook dit complex is niet anders.

Naast de 2.400m2 kantoor- en vergaderruimten omvat het pand ook 75 appartementen en 300 m2 aan gemeenschappelijke ruimtes. Een half verdiepte parkeerkelder, dakterrassen en een groot auditorium dragen bij aan het woon-/werkgenot en gemeenschapsgevoel van de gebruikers en bewoners.

Efficiënt en duurzaam
Om de ruimtes zo efficiënt mogelijk te gebruiken en het community gevoel te stimuleren, kunnen bewoners van het complex buiten kantoortijden ook gebruik maken van kantoorfaciliteiten. Denk hierbij aan vergaderruimtes voor een overleg met de bewonerscommissie, of het auditorium om met bewoners op groot scherm een film te kijken.

Met onder andere deelauto’s voor zowel de bewoners als omwonenden, groene daken met zonnepanelen en geïntegreerde vleermuiskasten in de gevel heeft ook duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld in het ontwerp.

Samenwerking
Voor dit project werkt B-Right Urban Living samen met architectenbureau KCAP, constructeur IMd en adviseur Nelissen. Samen met Janssen de Jong Bouw is een bouwteam gevormd om de bouw van het nieuwe kantoor-/wooncomplex uit te voeren. B-Right Urban Living verwacht in Q2 2024 met de sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden te starten en wenst het pand na oplevering aan haar portfolio toe te voegen.

Betrokken pand Noord Brabantlaan 2, 5651LX, Eindhoven
Betrokken organisaties B-Right Urban Living Gemeente Eindhoven Janssen de Jong Projectontwikkeling
Bron B-Right Urban Living
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

B-Right Urban Living realiseert nieuwe hoofdkantoor Mosaic World
B-Right Urban Living start bouw levert 27 sociale huurwoningen in centrum Sittard
Betaalbaar wonen in het centrum van Sittard met de oplevering van 65 studio’s door B-Right Urban Living