Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug
M7 Real Estate Netherlands verkoopt twee kantoorcomplexen aan Focus on Impact
29 februari 2024
Kantoorgebouw aan de Triathlonstraat in Rotterdam

Focus on Impact heeft recentelijk twee kantoorcomplexen verworven van M7 Real Estate Netherlands. Het betreft een gebouw gelegen aan de Triathlonstraat 3-39 in Rotterdam-Zuid en een single tenant kantoorgebouw aan de Australiëlaan 14-16 in Utrecht.
Het Rotterdamse gebouw heeft een oppervlakte van 2.981 m2 VVO, terwijl het kantoorgebouw in Utrecht een oppervlakte van 5.083 m2 VVO beslaat.

Focus on Impact licht de transactie toe door te benadrukken dat deze aankopen perfect passen binnen hun strategische koers. "Met deze acquisities vergroten we onze ontwikkelportefeuille en versterken we onze positie in de markt.
Onze focus op herontwikkelingen op het gebied van woningen en commercieel vastgoed binnen de G5/randstad-regio wordt hiermee verder geconcretiseerd."

Naast initiator 1530 Real Estate zijn ook CBRE en Prime Realty Partners als commercieel adviseur betrokken bij deze transactie.
De juridische belangen van M7 Real Estate Netherlands werden behartigd door Loyens & Loeff. Houthoff deed de juridische begeleiding namens Focus on Impact.

Betrokken panden Australiëlaan 14-16, 3526AB, Utrecht Triathlonstraat 3, 3078HX, Rotterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate CBRE Houthoff Loyens & Loeff M7 Real Estate Prime Realty Partners
Bron 1530 Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

M7 verkoopt kantoorgebouw in Breda aan particuliere belegger
M7 verkoopt kantoorgebouw in Arnhem
Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem