Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug
Eefje Voogd Makelaardij stelt Nikki van Horck aan als directeur
1 mei 2024
Van links naar rechts: Maryse Hofstee, Nikki van Horck, en Eefje Voogd

Per 1 mei 2024 start makelaardij Eefje Voogd, onderdeel van vastgoedadviseur CBRE, een nieuw hoofdstuk. Nikki van Horck neemt de rol van Eefje Voogd over als kantoordirecteur. Zij zal het team dat bestaat uit bijna 30 mensen de komende jaren leiden. Voogd gaat haar aandacht volledig richten op het bedienen van klanten en opdrachtgevers.

Van Horck heeft de afgelopen zeven jaar bij CBRE verschillende rollen vervuld waaronder die van Business Partner bij Capital Markets. Daarnaast is zij vorig jaar als Change Manager toegevoegd aan het team van Eefje Voogd Makelaardij.

Eefje Voogd ziet de aanstelling van Van Horck als een zeer positieve ontwikkeling: “Nikki heeft mij in de afgelopen maanden laten zien dat zij meer dan geschikt is om het kantoor in Amsterdam te leiden. Ze heeft hart voor de zaak, is uiterst plezierig om mee te werken en brengt een jarenlange vastgoedervaring mee naar het team waar wij met zijn allen veel van kunnen leren. Ikzelf zal niet verdwijnen van het toneel en onze opdrachtgevers blijven servicen. Door de aanstelling van Nikki kan ik mij tevens gaan focussen op de landelijke uitrol van Eefje Voogd Makelaardij bij acquisitie, consultancy, verhuur en verkoop van nieuwbouwprojecten en uitpondportefeuilles door heel Nederland.”

Klaar voor de volgende stap, The Private Office

De verbreding van de dienstverlening Eefje Voogd Makelaardij blijft zich doorzetten. Onder leiding van Maryse Hofstee brengt Eefje Voogd Makelaardij, vanaf vandaag, haar expertise naar dit nieuwe segment onder de naam The Private Office. Maryse heeft na zes jaar bij Eefje Voogd Makelaardij, de afgelopen drie jaar in New York gewerkt als makelaar en zich het high end segment en international sales verder eigen gemaakt. Binnen CBRE internationaal is The Private Office een bestaande businesslijn die nu ook in Nederland geïntroduceerd wordt. De focus van deze businesslijn ligt op het hoger segment woningen.

Nikki van Horck kijkt uit naar deze nieuwe stap: “The Private Office is een mooie nieuwe stap voor ons om een nieuwe markt aan te boren met onze brede expertise en internationale achtergrond. Ik ben blij dat Maryse terugkeert naar Eefje Voogd Makelaardij na haar internationale avontuur. Ik heb er het volste vertrouwen in om hier samen een groot succes van te maken.”

Betrokken organisaties CBRE Eefje Voogd Makelaardij
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Van Stapele Koekmakerij huurt nieuwe winkelruimte in Amsterdam
Eviosys verkoopt bedrijfsgebouw van ca. 10.000 m² in Hoorn
Proptimize sluit vijf nieuwe langdurige huurovereenkomsten en versterkt duurzaamheidsinitiatieven in The Mark