Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Over-IJssel 1882 Investment B.V. heeft recentelijk het kantoorgebouw aan De Molen 48 in Houten aangekocht. Het kantoorgebouw bevindt zich in het kantorenpark De Molenzoom grenzend aan het centrum van Houten.

Dit gebied is door de gemeente Houten aangewezen als transformatiegebied en zal op termijn worden getransformeerd tot een moderne omgeving waar wonen en werken samenkomen.

Het kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwdelen gerealiseerd in 1995 en 2003 en heeft een totaal bruto vloeroppervlak van ca. 5.638 m², een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 4.830 m² en is gelegen op een kavel van ca. 4.588 m².

Het gebouw heeft een bezettingsgraad van 77% en is langjarig verhuurd aan de gemeente Houten en Perspectief Groep. De gemeente zal hier o.a. de Bibliotheek gaan huisvesten.

Wij zijn verheugd deze off-market deal tot een succesvolle afronding te hebben gebracht. Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht heeft deze transactie namens de verkopers, waaronder Jongerius Invest B.V. tot stand gebracht.

Betrokken pand De Molen 48, 3994DB, Houten
Betrokken organisaties Jongerius Invest Waltmann Bedrijfshuisvesting Utrecht
Bron Waltmann Bedrijfshuisvesting Utrecht
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Gemeente Houten huurt ca. 3.000 m2 van Jongerius Invest
Perspectief Groep huurt ruim 650 m² aan De Molen 48 in Houten
Transformatiemogelijkheid Symfonielaan 20-22 in Nieuwegein verkocht