Vastgoeddata Nederland
Ontwikkeling
Logistiek vastgoed
Terug
VDH Forwarding & Warehousing & Melcombe Partners tekenen overeenkomst voor nieuw te bouwen logistiek centrum
9 juli 2024
Het nieuw te bouwen distributiecentrum aan de Laurierweg 150 in Ridderkerk

VDH en Melcombe hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum aan de Laurierweg 150 en 151 in Ridderkerk. Het state-of-the-art gebouw zal ruim 30.000 m² groot worden en zal beschikken over een volledig gekoelde bedrijfsruimte voor de opslag en distributie van versproducten. Het gebouw zal beschikken over de nieuwste duurzaamheidstechnologieën zodat VDH zo groen mogelijk haar klanten kan bedienen op het gebied van duurzame opslag en distributie. Uitgangspunt is dat het gebouw voldoet aan de normen voor een BREEAM Excellent label. VDH heeft zich door middel van een huurovereenkomst langjarig gecommitteerd aan deze ontwikkeling.

De bouw, die wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Fraanje, zal in juli 2024 aanvangen en in het vierde kwartaal van 2025 worden opgeleverd waarna VDH direct haar intrek zal nemen.

Martijn Heestermans van VDH: ‘We zijn erg blij met deze nieuwbouwontwikkeling. Dit geeft ons de mogelijkheid om de activiteiten van VDH op de bestaande locaties in Moerdijk, Hazeldonk en Ridderkerk te kunnen bundelen, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn’.

VDH is in deze transactie geadviseerd door De Lobel en Partners – real estate experts (commercieel), Schaap Advocaten Notarissen (juridisch) en Risto Bouw Management (technisch). Melcombe is geadviseerd door RENEW (commercieel), Van Doorne (juridisch) en Royal Haskoning DHV (technisch).

Betrokken pand Laurierweg 150, 2988DD, Ridderkerk
Betrokken organisaties De Lobel & Partners Real Estate Experts HaskoningDHV Melcombe Partners RENEW Real Estate Schaap Advocaten Notarissen Van Doorne
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

GewoonGers kiest voor nieuwbouw in Vlaardingen
VRP B.V. verkoopt kantoorgebouw Frankfurt in Breda
Verhuur kantoorgebouw Five Twenty Two in Capelle aan den IJssel verloopt voorspoedig