Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

1530 Real Estate heeft namens Keys Reim en City State de laatste beschikbare meters verhuurd aan The Fellas Ads in gebouw ‘Het Atelier’ gelegen aan de Rozengracht 207-213 te Amsterdam. Hiermee is het kantoorgebouw van ca. 992 m² volledig verhuurd.
Het gebouw heeft een rijke geschiedenis aan industriële functies, waaronder de firma Berghaus welke hier haar damesmantels vervaardigden. Hier ontleent de eigenaar de naam van het gebouw aan, ‘Het Atelier’. Het gebouw is grondig gerenoveerd, waardoor het momenteel voldoet aan alle hedendaagse eisen.

The Fellas Ads is een performance marketing agency. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren van uitgevers bij het creëren van advertenties die optimaal converteren. Door de aanhoudende groei was The Fellas Ads op zoek naar een kantoorruimte die past bij hun ambities.

1530 Real Estate was direct betrokken bij alle drie de transacties in het gebouw. Wij willen onze opdrachtgevers Keys Reim en City State bedanken voor het vertrouwen en feliciteren met de volledige verhuur van het gebouw ‘Het Atelier’.

1530 Real Estate heeft gebouw ‘Het Atelier’ collegiaal in de verhuur met JLL.

Betrokken pand Rozengracht 207-213, 1016LZ, Amsterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate JLL Keys REIM
Bron 1530 Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Keys REIM verkoopt “Het Atelier” in Amsterdam aan Sofidy
USG People huurt kantoorruimte in kantorencomplex Galgenwaard in Utrecht
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs huurt 14e verdieping Coolsingel 120