Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug
DHG verlengt huurovereenkomst met Vollers voor 80.000 m2 terminal in Amsterdam
7 februari 2024
De terminal van Vollers aan de Sardiniëweg 4 in Amsterdam

DHG heeft de huurovereenkomst met Vollers (Vollers Holland B.V.) voor een terminal van 80.000 m2 aan de Sardinieweg in Amsterdam met succes verlengd. Deze strategische locatie in het hart van de Amsterdamse haven is cruciaal voor Vollers' activiteiten op het gebied van op- en overslag van hoogwaardige bonen die worden verwerkt tot cacaomassa, -poeder en -boter, evenals voor de overslag van koffie en andere grondstoffen.

DHG verwierf de terminal, inclusief meer dan 43.000 m2 aan opstallen, in 2022 als onderdeel van haar strategie om haar beleggingsportefeuille met havenlocaties en terminals uit te breiden. De verlenging van de huurovereenkomst met Vollers voor een periode van vijf jaar bevestigt de succesvolle samenwerking tussen beide partijen en benadrukt de toewijding van DHG aan het bieden van hoogwaardige faciliteiten voor haar huurders.

Om te blijven voldoen aan de evoluerende behoeften van Vollers, gaat DHG renovatiewerkzaamheden verrichten aan verschillende opstallen. Deze renovaties zullen ervoor zorgen dat de faciliteiten weer volledig zijn afgestemd op de specifieke vereisten van Vollers voor de opslag en overslag van hun hoogwaardige producten.

Vollers maakt gebruik van diverse transportmodaliteiten, waaronder wegvervoer, binnenvaart en zeevaart, om haar goederen efficiënt te distribueren. De centrale ligging van de terminal is van essentieel belang voor Vollers bij het faciliteren van perfecte logistieke operaties.

Over Vollers
Vollers Holland B.V. is een toonaangevende speler in de op- en overslagindustrie, gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige bonen tot cacaomassa, -poeder en - boter, evenals de overslag van koffie en andere grondstoffen. Met een uitgebreid transportnetwerk zorgt Vollers voor een wereldwijde distributie van haar producten.

Over DHG
DHG is een toonaangevende vastgoedontwikkelaar met een focus op het creëren van hoogwaardige en duurzame vastgoedprojecten. Met een bewezen staat van dienst in het transformeren van industriële gebieden, streeft DHG ernaar waarde toe te voegen aan zowel het vastgoed als de omgeving waarin zij actief is.

Betrokken pand Sardiniëweg 4, 1044AE, Amsterdam
Betrokken organisatie David Hart Groep (DHG)
Bron David Hart Groep (DHG)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

DHG haalt groene lening van € 625 miljoen op voor de financiering van haar SMARTLOG portefeuille
DHG koopt herontwikkelingslocatie van 11 hectare in Vlissingen
DHG TwoZero neemt eerste zonnedak in gebruik