Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Valkering & Co. begeleidt Rijsterborgh Vastgoed B.V. bij verlenging contract aan Stichting Arkin
7 september 2023
Berkenstaete aan de Berkenweg 7 in Amersfoort

Rijsterborgh Vastgoed B.V. heeft de verhuur van een kantoorruimte in gebouw "Berkenstaete" te Amersfoort verlengt aan Stichting Arkin. Het betreft een meerjarige verlenging voor een kantoorruimte van 2.071 m2.

"Berkenstaete" is een fraai, gerenoveerd kantoorgebouw dat gelegen is aan de Berkenweg 7 te Amersfoort. Het station Amersfoort CS ligt op steenworpafstand en ook is er een goede aansluiting met knooppunt “Hoevelaken", waardoor er goede verbindingen met alle delen van het land zijn. Mede hierdoor bevindt "Berkenstaete" zich op een populaire locatie. Het kantoorgebouw is volledig en meerjarig verhuurd. In de directe omgeving bevinden zich grote bedrijven zoals Friesland Campina, Nederlands Dagblad en KPN.

Rijsterborgh Vastgoed werd tijdens deze transactie bijgestaan door Valkering & Co. Real Estate en Stichting Arkin door Colliers International.

Over Arkin
Arkin is al jaren één van de grotere ggz-instellingen van Nederland. De organisatie omvat 11 onderdelen die samen het hele spectrum van de ggz beslaan en de expertise is breed, gevarieerd en actueel. Arkin zet zich in voor zo’n 38.000 cliënten, waarbij samenwerking met cliënten, naasten, partners en stakeholders centraal staat binnen de zorgverlening.

Betrokken pand Berkenweg 7, 3818LA, Amersfoort
Betrokken organisaties Arkin Colliers Rijsterborgh Vastgoed Valkering & Co
Bron Valkering & Co
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

NSI sluit huurovereenkomst met Axiflex voor Westblaak 155-189 in Rotterdam
Hotel Atlantis verkocht aan Highland Group
Historisch lage leegstand in winkelcentrum Zuidplein Rotterdam