Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Kantoorgebouw FiveTwentyTwo in Capelle aan den IJssel volledig verhuurd
16 april 2024
Kantoorgebouw FiveTwentyTwo in Capelle aan den IJssel

Begin 2023 werd het kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den IJssel aangekocht door ComfortZone Offices met ruim 3.000 m² leegstand. In 2023 tekende Axis Communications, Vigilate en Primaned al voor langjarige huurovereenkomsten. Recentelijk zijn ook de laatste huurovereenkomsten met W.T. Group (circa 850 m²) en The Audit Generation (circa 175 m²) getekend, waarmee het gebouw nu ruim een jaar later volledig verhuurd is.

Kantoorgebouw FiveTwentyTwo, liggend op de grens van Brainpark III en het Nieuwe Rivium, is het afgelopen jaar grondig gerenoveerd en daarmee klaar voor een duurzame toekomst. Het gebouw beschikt over een energielabel A+++ en onderscheidt zich in het gebied door het kwaliteitsniveau en de in het gebouw aanwezige voorzieningen. De bemande receptie, sociaal hart, stiltewerkplekken, vergaderruimten en een terras zijn allemaal voor gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. Dit alles heeft een belangrijk bijdrage geleverd aan de succesvolle verhuur van het gebouw.

W.T. Group B.V. is een toonaangevende speler in de ICT-sector, gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte ICT-oplossingen voor bedrijven. Van het installeren en onderhouden van computernetwerken tot trainingen voor efficiënt gebruik van software, en van informatiebeveiliging tot het vergroten van de zichtbaarheid van bedrijven via media en evenementen. W.T. Group biedt een breed scala aan diensten om ondernemingen te ondersteunen bij hun groei en succes.

The Audit Generation is de nieuwe generatie accountants. Met de ambitie om de meest sociale én innovatieve accountants van Nederland te zijn investeren zij in innovatie, kwaliteit en plezier. Er wordt gewerkt met zelfsturende teams: zij bepalen zelf de voorwaarden van hun werk, werken flexibel en zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zij houden van efficiënte en kwalitatieve accountantscontroles uitgevoerd door sociaal vaardige accountants.

De Lobel & Partners – real estate experts – en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting zijn door ComfortZone Offices aangesteld voor de verhuur van kantoorgebouw FiveTwentyTwo. Huurder The Audit werd geadviseerd door Parc Makelaars.

Betrokken pand Fascinatio Boulevard 522, 2909VA, Capelle aan den IJssel
Betrokken organisaties ComfortZone Vastgoed De Lobel & Partners Real Estate Experts Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Parc Makelaars
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Investium Real Estate koopt kantoorgebouw in de regio Rotterdam
Verhuur kantoorgebouw Five Twenty Two in Capelle aan den IJssel verloopt voorspoedig
CANDID verlengt huidige huurovereenkomst aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam