Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Kroonenberg Groep verhuurt kantoorruimte Apollolaan 171 aan Avedon en Axeco
22 maart 2024
Kantoorgebouw Apollolaan 171 in Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met AXECO voor een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte aan Apollolaan 171 te Amsterdam. Het gehuurde betreft de gehele 4e verdieping met een oppervlakte van circa 880 m². Het contract is 1 maart ingegaan. AXECO is een toonaangevende fusie en overname boetiek en participatiemaatschappij.

Ook met Avedon Capital Partners werd een langjarige huurovereenkomst gesloten. Hierbij betreft het een ruimte van circa 615 m² op de 3e verdieping en het contract is 1 februari ingegaan. Avedon Capital Partners is een investeerder die uitzonderlijke ondernemers en managementteams van nichemarkt leidende bedrijven ondersteunt om ambitieuze groeiplannen te realiseren.

Apollolaan 171 is het nieuwste state-of-the-art kantoorgebouw van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd in opdracht van Kroonenberg Groep ontworpen door OMA / David Gianotten. Het resultaat is een eigentijds kantoor wat impact geeft aan de hele buurt. Het ontwerp is afgestemd op haar omgeving en daarmee heeft het een zeer natuurlijke inbedding.
In totaal is er 6.600 m² kantoorruimte gerealiseerd die in deelverhuur vanaf 450 m² wordt aangeboden.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Apollolaan 171 geadviseerd door CBRE en Van Gool Elburg. AXECO werd bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate, Avedon door AREA Occupier Solutions.

Betrokken pand Apollolaan 171, 1077AS, Amsterdam
Betrokken organisaties AREA Occupier Solutions CBRE Kroonenberg Groep Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten
Bron Kroonenberg Groep
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Van Stapele Koekmakerij huurt nieuwe winkelruimte in Amsterdam
Eviosys verkoopt bedrijfsgebouw van ca. 10.000 m² in Hoorn
Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt huurt kantoorruimte in Willemswerf Rotterdam