Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Vastgoedonderneming Meerdervoort heeft kantoor- en bedrijfsruimte in De Meern en Groningen toegevoegd aan haar portefeuille via een aandelentransactie met Laudicom Properties. De besloten vennootschap verkocht 100% van de aandelen aan Meerdervoort.

In De Meern kocht Meerdervoort aan de Rijnzathe 4 een multi-tenant kantoorgebouw. Het kantoor bestaat uit vier bouwlagen, is ongeveer 2.760 m² groot en beschikt over 38 parkeerplekken op eigen terrein. Het kantoorpand is volledig en langjarig verhuurd aan meerdere bedrijven. Ook een kantoor- en bedrijfsruimte aan de Stavangerweg 23-14/15 in Groningen maakt deel uit van de transactie. Deze ruimte is ongeveer 320 m² groot en volledig verhuurd.

In zeven jaar groeide de waarde van de investeringen van Meerdervoort tot ruim 400 miljoen euro.

Roderick Kuitert, Director Capital Markets en Head of MidCap Investments bij Colliers: “Met deze acquisitie doet Meerdervoort een strategische toevoeging aan de vastgoedportfolio. Meerdervoort beschikt over een kwalitatief hoogwaardige portefeuille aan kantoren en bedrijfsruimtes verspreid door Nederland. Wij zijn er trots op dat wij de onderneming opnieuw hebben geadviseerd.”

Meerdervoort werd geadviseerd door Colliers en Dirkzwager. Laudicom Properties werd geadviseerd door Bright Real Estate B.V.

Betrokken panden Rijnzathe 4, 3454PV, De Meern Stavangerweg 23 14, 9723JC, Groningen Stavangerweg 23 15, 9723JC, Groningen
Betrokken organisaties Bright Real Estate Advisors Colliers Dirkzwager Advocaten & Notarissen Meerdervoort Group
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Unifore en Signal verkopen Riverside Offices in Capelle aan den IJssel
Nieuwe huurders en huurverlengingen in wijkwinkelcentrum Brouwhorst
Colliers breidt hotelteam uit