Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Bedrijfsruimte
Terug

Online boodschappen-bezorgdienst Flink heeft recent een langjarige huurovereenkomst getekend voor 741 m2 bedrijfshal in een modern bedrijfspand aan de Nobelweg 2/James Wattstraat 71. Het bedrijfsgebouw is strategisch gelegen nabij het Amsterdam Amstel station en in het hart van ‘Knowledge Mile’, het onderwijsgebied van Amsterdam.

Het bedrijfsgebouw, met een totaal verhuurbaar oppervlak van circa 2.600 m2 verdeeld over verschillende verdiepingen, biedt een uitstekende locatie voor bedrijven die willen profiteren van een dynamische omgeving nabij het stadscentrum van Amsterdam en met uitstekende openbaar vervoermogelijkheden voor medewerkers en klanten.

Marc Fabels, Manager Real Estate & Public Affairs Benelux bij Flink B.V., licht toe: "In overleg met de gemeente Amsterdam hebben we gezocht naar een passende locatie die zowel onze operationele behoeften als de belangen van de omgeving dient. De nieuwe locatie aan de Nobelweg 2/James Wattstraat 71 biedt niet alleen een strategisch centrale positie, maar vervangt ook een kleinere locatie in een puur winkelgebied. Gelegen op eigen terrein, met een ruime opzet, biedt dit nieuwe bedrijfspand talloze mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren, zoals ruimte en opslag voor fietsen en emballage. Belangrijker nog is dat deze stap ons in staat stelt ons assortiment uit te breiden en te allen tijde een ruime voorraad te handhaven, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Het past perfect binnen onze langetermijndoelstellingen en we kijken ernaar uit
om hier verder te groeien."

De directe omgeving van het pand kenmerkt zich door een mix van gerenommeerde bedrijven, waaronder Philips, Delta Lloyd en Rabobank en een concentratie van hogescholen, opleidingscentra en studentenhuisvesting.

Momenteel is er nog een laatste unit beschikbaar in het bedrijfspand. De beschikbare unit beslaat circa 1.500 m2, aangevuld met de tweede verdieping met een oppervlakte van circa 367 m2.

De verhuur van dit pand wordt begeleid door 1530 Real Estate.

Betrokken pand Nobelweg 2, 1097AR, Amsterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate Flink
Bron 1530 Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

M7 Real Estate voltooit succesvolle transactie van bedrijfsruimte in Wateringen
The Fellas Ads huurt ca. 305 m² kantoorruimte in gebouw Het Atelier te Amsterdam
Particuliere belegger koopt bedrijfscomplex in Sprundel