Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug
Yanti Rabelink start bij DRS Makelaars
28 september 2023
Yanti Rabelink, Senior Real Estate Consultant bij DRS Makelaars

Met veel enthousiasme delen wij mede dat Yanti Rabelink 1 september is gestart bij DRS Makelaars als Senior Real Estate Consultant – Investment & Leasing. In haar rol zal Yanti zich focussen op zowel aan- en verhuur als aan- en verkoop van commercieel vastgoed.

In 2014 startte zij haar carrière bij DRS Makelaars, en wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij ons team weer komt versterken. Yanti heeft ruim 8 jaar werkervaring in het commerciële vastgoed, waar ze zich voornamelijk bezighield met het succesvol realiseren van vastgoedtransacties. In haar laatste rol was zij werkzaam bij G&S Vastgoed als Commercial Developer. Hier hield ze zich bezig met de verhuur van lopende ontwikkelingen alsmede de acquisitie van ontwikkellocaties. Daarvoor heeft ze 5 jaar gewerkt bij JLL waar zij onderdeel was van het Agency Offices Team. In haar rol als Director Agency Offices lag haar focus op de verhuur van kantoorgebouwen in de regio Amsterdam alsmede MidCap beleggingen.

“We zijn zeer enthousiast dat Yanti ons team komt versterken.” Aldus Thomas van der Heijden (CEO). “Haar uitgebreide ervaring bij zowel bij een internationaal makelaarskantoor als een projectontwikkelaar zijn een waardevolle toevoeging voor de verdere positionering en ontwikkeling van DRS Makelaars.”

Betrokken organisatie DRS Makelaars
Bron DRS Makelaars
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van circa 583 m² kantoorruimte in Amsterdam
Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 308 m² kantoorruimte in Amsterdam
Verhuurd: Johan Cruijffboulevard 61-75 te Amsterdam