Vastgoeddata Nederland
Algemeen
Parkeergarage
Terug
Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten
31 mei 2024
Parkeergarage Kruitmolen in winkelcentrum Het Rond te Houten

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs een contract afgesloten met P1 voor haar parkeergarages in Houten; de Kruitmolen en de Spoorhaag. Parkeergarage de Kruitmolen telt ca. 630 parkeerplekken en Parkeergarage de Spoorhaag telt ca. 290 parkeerplekken. De parkeergarages behoren tot winkelcentrum Het Rond. Het Rond is het kernwinkelgebied van Houten dat naast drie full service supermarkten ook een foodhall (de Vershof) en een divers aanbod aan non-food heeft. Het winkelaanbod omvat een goede mix van lokaal ondernemerschap en grootwinkelbedrijven.

De keuze viel op P1 vanwege hun visie, die aansluit bij Altera’s duurzaamheidseisen. P1 hecht veel waarde aan de opleiding van personeel en heeft een dashboard ontwikkeld waarmee de parkeerbewegingen in de garages worden gemonitord, waardoor de service kan worden verbeterd. Daarnaast biedt P1 een hoogwaardig schoonmaakprogramma en een complete storingsopvolging, wat de parkeerbeleving ten goede komt.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij verwachten dat P1 het parkeerbeheer naar een hoger niveau kan tillen. Hiermee hopen we de bezoekers van het winkelcentrum Het Rond en omwonenden een efficiënte en aangename parkeerbeleving te bieden, waarbij zowel het gebruiksgemak als de veiligheid worden verbeterd.”

Over P1
P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen beheert. Zij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen, voor zowel on street als off street locaties. Op dit moment is P1 op circa 80 locaties in Nederland actief.

Sweco verzorgt het commercieel, technisch en administratief vastgoedmanagement van Het Rond in Houten en heeft Altera bijgestaan bij de keuze van een parkeerbeheerder.

Betrokken panden Het Rond 131, 3995DP, Houten Spoorhaag 101, 3995ED, Houten
Betrokken organisaties Altera Vastgoed Sweco Vastgoedmanagement
Bron Altera Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Verduurzaamde jaren-tachtig-woningen opgeleverd aan Altera Vastgoed door BAM Wonen
Oplevering aan Altera Vastgoed van 70 appartementen van project De Bankier
Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenhout