Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
SolarDuck verhuist naar Weena 70 in Rotterdam
3 juni 2024
Kantoorgebouw W70.club in het Central Business District in Rotterdam

SolarDuck verhuist op 1 juni naar de achtste verdieping van kantoorgebouw W70.club in het Central Business District in Rotterdam. Het bedrijf, actief in Offshore Floating Solar systemen, huurt hier vanaf volgende maand 660 vierkante meter aan kantoorruimte.

Weena 70 is in de jaren ‘80 gebouwd voor Stad Rotterdam Verzekeringen en was jarenlang het hoofdkantoor voor meerdere corporaties. Vastgoedeigenaar a.s.r. heeft een tijdelijke invulling van het gebouw gevonden voordat het gesloopt wordt en er grootschalige nieuwbouw komt. Tot die tijd wordt het gebouw getransformeerd naar een unieke upcycle omgeving waar een mix van werken, sociaal ondernemen, ontmoeten, cultuur en evenementen samenkomt.

De gedeelde faciliteiten, zoals een koffie- en cocktailbar, restaurant, diverse eventruimtes, en de centrale ligging op loopafstand van het Centraal Station maakt W70.club het perfecte kantoor voor SolarDuck. Het bedrijf hergebruikt de inrichting van de vorige huurder in lijn met de upcycle ambities van W70.club.

Colliers adviseerde a.s.r. in samenwerking met Re:Invent bij de verhuur van deze kantoorruimte.

Betrokken pand Weena 70, 3012CM, Rotterdam
Betrokken organisaties a.s.r. real estate Colliers
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe seafoodbar in kantoor Semaphore in Den Bosch
Bart Vink benoemd tot hoofd Fund Management bij a.s.r. real estate
Nieuwe R&D-ruimte Nobian in The Gallery in Enschede opgeleverd