Vastgoeddata Nederland
Algemeen
Terug

De drie vestigingen van de Bronckhorster makelaar Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars zijn onder de vlag van ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverlening gekomen. “Samen willen we een impuls geven aan de bouwopgave en het woningtekort”, vertelt directeur Michel ten Hag.

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars zitten in Vorden, Hengelo (Gld.) en Zelhem. Voor ten Hag zijn het de vestigingen nummer 10, 11 en 12 binnen de groep. Tot grote tevredenheid aan beide kanten. Ten Hag is eigenaar van 80 procent van de aandelen, Bert Lebbink blijft dat van de rest. De vestigingen krijgen de ten Hag-uitstraling, binnen de organisatie verandert er niets - ook de naam Van Zeeburg Luimes & Lebbink blijft gehandhaafd. “Daardoor blijft het karakter van onze organisatie herkenbaar. Zelf blijf ik ook aan de organisatie verbonden”, aldus Bert Lebbink. “Met de overname door deze grotere groep is de continuïteit voor onze organisatie gewaarborgd.” Onder andere om nieuwbouw in de regio een enorme impuls te geven. “We hebben het over enkele honderden woningen – circa vijfhonderd – in de komende jaren in dit werkgebied”, aldus ten Hag. “We gaan die zoveel mogelijk onderbrengen in het platform Nieuw Wonen Achterhoek (Nieuwwonenachterhoek.nl), waar wij partner in zijn. Door onze financiële dienstverlening toe te voegen kunnen wij de klanten totaal ontzorgen. Wij brengen ook de bedrijfsmakelaardij in deze samenwerking in en Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars voegen de agrarische makelaardij aan ons palet toe.” De dienstverlening is een match, en ook de bedrijfsculturen passen perfect bij elkaar. “No-nonsense, doen wat je zegt”, duidt ten Hag. “Vanaf de eerste afspraak hadden we een klik.”

Met bijna zestig jaar aan gecombineerde ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening, is ten Hag uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in Oost-Nederland. Op de twaalf vestigingen van de groep in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen en Zwolle – en nu dus ook in Vorden, Hengelo (Gld.) en Zelhem, werken circa honderd medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Enschede.

Betrokken organisaties Ten Hag Makelaarsgroep Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars
Bron Ten Hag Makelaarsgroep
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

UNO huurt kantoorruimte in SQM Rijswijk
CityLink verhuurt 12 bedrijfsunits aan de Keurmeesterstraat in Amstelveen
Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend