Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug
CK Capital Partners verkoopt kantoor op Leeghwaterplein in Den Haag
22 mei 2024
Kantoorgebouw aan het Leeghwaterplein 1 in 's-Gravenhage

Blue Knight International SARL heeft een kantoorgebouw verworven van circa 7.900 m2 V.V.O. op het Leeghwaterplein 1 in Den Haag. CK Capital Partners, vertegenwoordiger van verkoper Groningen Office Investment | Coöperatief U.A heeft, in samenwerking met de huidige huurder, het initiatief genomen voor een grondige renovatie en verdere verduurzaming van het gebouw, waaronder het optimaliseren van de energieprestaties. De acht verdiepingen van het object zijn langjarig verhuurd aan het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen). Het kantoorgebouw, geconstrueerd in 1997, beschikt reeds over een energielabel A.

Leeghwaterplein is strategisch gelegen in de omgeving van Den Haag Laakhaven Hollands Spoor, direct tegenover het treinstation en diverse voorzieningen in de buurt, zoals winkelcentrum Megastores. Bovendien, is het object, door de nabijheid van snelweg A12, uitstekend bereikbaar met de auto. De omgeving van Laakhaven Hollands Spoor ondergaat momenteel een transformatie naar een levendige woonomgeving, waar een mix van wonen en werken samenkomen.

Koper werd commercieel en technisch geadviseerd door Savills en juridisch bijgestaan door Baker McKenzie. Cushman & Wakefield stond verkoper bij. Loyens & Loeff adviseerde verkoper op juridisch gebied.

Betrokken pand Leeghwaterplein 1, 2521CT, 's-Gravenhage
Betrokken organisaties Baker McKenzie CK Capital Partners Cushman & Wakefield Loyens & Loeff Savills
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 5.500 m2 bij Schiphol
M7 Real Estate Netherlands verkoopt twee kantoorcomplexen aan Focus on Impact
Grouwels Vastgoed verwerft 413 woningen van Amvest