Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

NSI N.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Prominus Vastgoedbeheer in het kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg 41-43 in Amsterdam Zuidoost. Prominus Vastgoedbeheer huurt ca 732 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping. Het kantoor van in totaal 2.480 m2 ligt centraal in kantorengebied Amsterdam Zuidoost, aan de westzijde van de Hondsrugweg, en is met deze transactie weer volledig verhuurd.

Prominus Vastgoedbeheer is al 19 jaar actief op het gebied van vastgoedbeheer in Nederland. Door expansieve groei van de organisatie was het bedrijf op zoek naar een grotere kantoorruimte. De locatie, ruime parkeernorm en een turn-key opleveringsniveau waren doorslaggevende factoren in de keuze voor de Hettenheuvelweg 41-43.

Amsterdam Zuidoost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle zakenlocatie met een goede infrastructuur en een hoog voorzieningsniveau. Het heeft meerdere publiekstrekkers, zoals de Arena Boulevard, Woonmall, Villa Arena en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het gebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een groene stadsomgeving waar werken, wonen en
verblijven samenkomen.

NSI werd begeleid door 1530 Real Estate in collegiale samenwerking met CBRE.

Betrokken pand Hettenheuvelweg 41, 1101BM, Amsterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate CBRE NSI Prominus Vastgoedbeheer
Bron 1530 Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

ProRail huurt kantoorruimte in Central Post Rotterdam
M7 verkoopt twee kantoorgebouwen
Cortona Investments verwerft bedrijfsobject in Oosterhout