Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug

P3, toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en eigenaar van Europese logistieke vastgoedobjecten heeft een huurovereenkomst getekend met Ivy Technology Support Services Netherlands voor het moderne en recent ontwikkelde P3 Amstelveen.

Ivy Technology is de eerste huurder van dit distributiecentrum en huurt 13.726 m² ofwel 50% van de capaciteit van de warehouse. Cushman & Wakefield vertegenwoordigde P3 in de huurtransactie met Ivy Technology en zal verantwoordelijk zijn voor de verhuur van de resterende ruimte. Er is momenteel nog 13.720 m² beschikbaar voor nieuwe huurders.

Ivy Technology is een wereldwijd opererend reparatie- en servicebedrijf voor elektronica en huurt de ruimte vanaf maart 2024. De huurovereenkomst omvat 11.340 m² magazijnruimte, 551 m² kantoorruimte en 1.835 m² mezzanine. De strategische ligging van P3 Amstelveen in het bedrijvenpark De Loeten, dicht bij Amsterdam en Schiphol, en de directe toegang tot de N201 en belangrijke snelwegen (A2, A4, A9 en A10) zorgen voor een goede bereikbaarheid en operationele efficiëntie voor Ivy Technology.

Léon Vié, Managing Director Nederland en België bij P3: “We zijn verheugd om Ivy Technology te verwelkomen in ons nieuwe distributiecentrum in Amstelveen. Hun wereldwijde netwerk en innovatieve aanpak zijn indrukwekkend, en we kijken ernaar uit om samen te werken en hun groei te ondersteunen in een van onze hoogwaardige faciliteiten.”

Scott Greer, CEO bij Ivy Technology: "We zijn verheugd om deel uit te maken van deze uitzonderlijke kans, en we zijn trots dat Ivy Technology de eerste huurder is van deze innovatieve faciliteit. Ons nieuwe magazijn stelt ons in staat om onze wereldwijde activiteiten verder te verbeteren en de kwaliteit van onze diensten voor onze klanten te waarborgen."

Het recent afgeleverde P3 Amstelveen – DC De Loeten bestaat uit 27.446 m² verhuurbare ruimte. Het distributiecentrum is ideaal voor licht industrieel gebruik met een vloerbelastbaarheid van 5.000 kg, een vrije hoogte van 12,2 meter en 20 dockdeuren, waardoor het geschikt is voor gebruik van meerdere huurders.

Als hoogwaardige, moderne logistieke ontwikkeling zal P3 Amstelveen naar verwachting het BREEAM certificaat "Excellent" ontvangen. De warehouse is uitgerust met LED-verlichting, een waterbeheersysteem en fotovoltaïsche panelen die het milieuvriendelijke en energiezuinige ontwerp benadrukken.

Het project werd vorig jaar door P3 gekocht van logistiek vastgoedontwikkelaar Ringmeer die werd vertegenwoordigd door Nes Vastgoed, waarbij Heembouw Bedrijfsruimten West als hoofdaannemer verantwoordelijk was voor het ontwerp en de bouw van het distributiecentrum.

Betrokken pand Veilmeesterweg 40-42, 1187ZW, Amstelveen
Betrokken organisaties Cushman & Wakefield Heembouw Nes Vastgoed P3 Logistic Parks
Bron P3 Logistic Parks
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
HNK Amsterdam Sloterdijk voor 96% verhuurd door twee nieuwe huurovereenkomsten
Dotslash verwelkomt Stichting MVO Nederland in de Drommedaris