Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug

Heylen Warehouses, bekend om zijn hoogwaardige en flexibele opslagruimtes, is verheugd de succesvolle afronding aan te kondigen van haar tweede belangrijke transactie met BTS Logistics. Met deze overeenkomst huurt BTS Logistics ca. 24.000 m² extra magazijnruimte op het uitgestrekte logistieke en industriële terrein "South Holland Inland Port Puttershoek" (SHIPP) in de gemeente Hoeksche Waard. Dit is een substantiële uitbreiding, waarmee de totale operationele ruimte voor deze gewaardeerde speler is toegenomen tot ca. 48.500 m².

BTS Logistic heeft een track record van uitmuntendheid in het leveren van oplossingen aan haar klanten op het gebied van transport en logistiek. Hun beslissing om verder uit te breiden weerspiegelt het strategische belang van deze locatie.

"We hadden nog goederen opgeslagen in andere magazijnen bij andere aanbieders en kozen ervoor deze in eigen beheer te houden", zegt Michael de Rouw, CEO van BTS Logistics. "Door te huren in Fase 2 kunnen we onze activiteiten consolideren en hebben we volledige controle over onze voorraad."

Groei stimuleren door partnerschap en duurzaamheid

Heylen Warehouses biedt niet alleen ruimte; het stimuleert samenwerkingsverbanden gericht op het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van haar huurders. Bovendien is Heylen Warehouses toegewijd aan duurzaamheid. De Puttershoek campus is zorgvuldig ontworpen als een groene campus. Het integreert milieuvriendelijke functies en praktijken om de impact op het milieu te verminderen. Zo zorgen bijvoorbeeld systemen voor het opvangen van regenwater voor een efficiënt gebruik van hulpbronnen, zoals het doorspoelen van toiletten.
Daarnaast zorgt de integratie van groene gevels ervoor dat de gebouwen naadloos op gaan in de natuurlijke omgeving, waardoor het milieubewuste ontwerp wordt versterkt.
Verder is duurzaamheid ingebouwd door zonnepanelen op de daken te plaatsen en het plaatsen van oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Prioriteit geven aan mobiliteit; verbeteren van toegankelijkheid voor huurders en gemeenschap

Heylen Warehouses hecht veel belang aan mobiliteit en een veilige en vlotte toegang voor zowel huurders als de lokale gemeenschap. Daarom is er een nieuwe toegangsweg aangelegd die de N217 verbindt met de SHIPP 21-campus en is er een fietstunnel
gebouwd om een veilige route voor fietsers te bieden.

"Als Business Development Manager ben ik erg blij dat BTS Logistics ook Fase 2 gaat huren. Deze uitbreiding geeft niet alleen hun vertrouwen in onze faciliteiten aan, maar versterkt ook ons vermogen om aan hun veranderende behoeften te voldoen en hun groeitraject effectief te ondersteunen", zegt Jordy Grundel, Business Development Manager bij Heylen Magazijnen.

In deze transactie heeft Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis Logistiek) geholpen bij de commerciële begeleiding van Heylen Warehouses. De Mik Real Estate Partners adviseerde bij diensten aan de huurder.

Betrokken pand Kristalweg 1 F, 3297LN, Puttershoek
Betrokken organisaties De Mik Real Estate Partners Heylen Warehouses Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis
Bron Heylen Warehouses
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
Belimed B.V. verkoopt Vlambloem 65 te Rotterdam
Proptimize sluit vijf nieuwe langdurige huurovereenkomsten en versterkt duurzaamheidsinitiatieven in The Mark