Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Hillebrand Gori Benelux huurt kantoorverdieping in de Wilhelminatoren
16 mei 2023
Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam

Principal heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend met Hillebrand Gori Benelux B.V. voor de huur van ca. 830 m² kantoorruimte op de 5e verdieping van kantoorgebouw Wilhelminatoren gelegen aan het Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen.
Hillebrand Gori Benelux B.V., onderdeel van DHL, is een logistiek- c.q. transportbedrijf dat zich richt op het gebied van expeditie, transport en logistiek van wijn, sterke drank, bier en ander producten die speciale zorg vereisen.
De Wilhelminatoren is onlangs geheel modern gerenoveerd en biedt haar gebruikers onder andere receptiediensten en vergadermogelijkheden via Element Offices. Momenteel zijn er nog maar enkele etages kantoorruimte beschikbaar. Te huur vanaf ca. 400 m².
Verhuurder Principal werdt bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Real Estate Partners B.V. collegiaal met De Lobel & Partners en Cushman & Wakefield belast met de verhuur

Betrokken pand Wilhelminaplein 1-40, 3072DE, Rotterdam
Betrokken organisaties Cushman & Wakefield De Lobel & Partners Real Estate Experts De Mik Real Estate Partners Principal Real Estate Europe
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
International Food Connectors verlengt en breidt haar huidige huurovereenkomst uit in de Wilhelminatoren
Kroonenberg Groep koopt Zuidplein 787 ten behoeve van herontwikkeling