Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
29 mei 2023
Wilhelminatoren - Rotterdam

Op de derde verdieping van de Wilhelminatoren, gelegen aan het Wilhelminaplein 10-40 te Rotterdam, is circa 600 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen verhuurd aan Flair & Quality.

Flair & Quality is een call center dat zich met name onderscheidt door te werken met professionele, goed getrainde call agents die je product van binnen en van buiten kennen. Call agents die snappen dat de gesprekken die ze voeren bepalend zijn voor de reputatie van je merk. Die de tijd nemen voor de mensen die ze spreken en ze vriendelijk te woord staan. Die wat willen verdienen, maar net als hun opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Green Choice, ook waarde hechten aan een duurzamere wereld. Call agents met flair en quality. Er is gekozen voor de Wilhelminatoren vanwege onder andere de goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer en eigen vervoer. Met deze verhuizing kunnen de verdere groei ambities van het bedrijf verder worden vormgegeven.

Eigenaar van de Wilhelminatoren werd bijgestaan door De Lobel & Partners – real estate experts die samen met De Mik Real Estate Partners en Cushman & Wakefield is ingeschakeld voor de verhuur van het gebouw.

Betrokken pand Wilhelminaplein 1, 3072DE, Rotterdam
Betrokken organisaties Cushman & Wakefield De Lobel & Partners Real Estate Experts De Mik Real Estate Partners Principal Real Estate Europe
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

International Food Connectors verlengt en breidt haar huidige huurovereenkomst uit in de Wilhelminatoren
Hillebrand Gori Benelux huurt kantoorverdieping in de Wilhelminatoren
Particuliere belegger koopt historisch winkelpand in Sneek